Inici



Presentació

Organumbcn amb Antoni González Mauri al capdavant és un taller d’orgueneria el qual s’ofereix a prestar els seus serveis a llocs de culte, particulars, entitats... que necessitin dels serveis oferts: afinacions puntuals, conservació i manteniments, reconeixements i diagnòstics, processos de posada a punt integrals, neteges, noves construccions, ampliacions i altres.


Currículum Vitae

Antoni González Mauri neix a Barcelona el 1975. Als vuit anys és seleccionat per formar part de l’Escolania de la Catedral de Barcelona. Allí es forma musicalment i litúrgicament, examinant-se de solfeig, piano, harmonia i cant coral al Conservatori Municipal de Barcelona.
Ha format part del Cor Tessàlia de Barcelona i és membre fundador del cor gregorià “Schola Pinensis” de la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. Organista també durant 10 anys de la Parròquia de la Mare de Déu del Carme de Barcelona.
Als disset anys després del seu recorregut previ, la seva passió per l’orgue era completa. Després d’aprenentatges sobre ebenisteria i fusteria i amb el consell d’en David Malet -organista-, comença el seu aprenentatge als tallers Gabriel i Albert Blancafort de Collbató, Barcelona. Treballa en aquests tallers durant 8 anys. Realitza tot tipus de tasques com pre-harmonització, afinacions, reparacions, reconstruccions, restauracions, muntatges d’orgues de nova planta, fabricació en sèrie de peces... Durant aquest temps fa estades amb en Josep Giménez de Barcelona on comença l’aprenentatge de construcció de tubs de metall.
Posteriorment, durant 3 anys, també treballa amb l’orguener holandès Eddy Ottes, afincat a Catalunya, amb el qual amplia els seus coneixements.
Durant un temps s’estableix pel seu compte desenvolupant tasques de reparació i afinació als orgues de les parròquies de la Mare de Déu del Carme -Barcelona-, Santa Maria de Vilafranca i Sant Andreu de Llavaneres.
Seguidament, i després de més estades a la casa Blancafort, marxa a Suïssa i treballa durant 4 anys per a la casa Mathis a Näfels. Al taller Mathis amplia i desenvolupa la seva tasca d’orguener a diferents països com Suïssa, Alemanya, Portugal, Austria i Itàlia. Treballa en diferents àmbits com la construcció de tubs de fusta i de metall, mecanismes i aspectes generals de l’orgue. Obté el títol d’Orguener examinant-se a l’Escola d’Oficis Suïssa. Durant els quatre anys d’estada a Suïssa és organista i pianista acompanyant del cor parroquial de l’església catòlica de Netstal. Al mateix temps forma part, també, del cor parroquial de l’església catòlica de Näfels.
També fa estades a la casa Kuhn de Männedorf (Suïssa) i a la casa Sinistra d’Überlingen (Alemanya) constructors de tubs d’orgue.
Amb la seva tornada a Barcelona s’estableix com a taller d'orgues Organumbcn.


.